Muizen en ratten in Amsterdam?

Muizen in huis? Voor veel mensen is dit hun grootste nachtmerrie. Oog in oog komen te staan met dit kleine knaagdier is dan ook iets wat ze liever voorkomen. Vermoedt u dat er muizen en ratten in uw woning of bedrijf bivakkeren? Zoekt u een vlugge en vakkundige oplossing? In Amsterdam en omgeving staat Van Gerwen Pest Control voor u klaar. Wij zorgen ervoor dat de ratten- of muizenplaag snel tot het verleden behoort.

Muizen en ratten bestrijden

In doe-het-zelfwinkels zijn veel middelen te koop om zelf muizen en ratten te bestrijden. Daarbij kunt u denken aan de bekende muizenval, of aan bestrijdingsmiddelen. Deze middelen zijn echter niet alleen schadelijk voor de muis of rat, maar ook voor uw eigen gezondheid en voor het milieu. Bij een grote ratten- of muizenplaag is het daarom verstandig om dit aan een expert over te laten. Zij hebben meer mogelijkheden om de problemen te verhelpen.

Schakel daarom gerust onze professionals in. Wij zorgen er in Amsterdam en omgeving voor, dat de knaagdierenoverlast wordt opgelost. Dit doen wij goed en gunstig, met respect voor uw veiligheid en het milieu. Meer weten over onze werkwijze? Neem gerust contact met ons op, want we vertellen u er graag alles over!