020 - 794 19 34

Ongediertebestrijder nodig in Amsterdam?

Steenmarters in Amsterdam

De steenmarter is een prachtig beestje, met een donkerbruine vacht, witte bef en haast huppelende manier van voortbewegen. Helaas kan dit dier ook voor behoorlijk wat overlast zorgen. Heeft u in Amsterdam of omgeving last van steenmarters? Beukema Ongediertebestrijding helpt u graag om hier een oplossing voor te vinden.

Geen bestrijding van steenmarters

Steenmarters mogen niet bestreden en al helemaal niet gedood worden. Het zijn namelijk beschermde dieren. Toen er in de vorige eeuw door de jacht steeds minder exemplaren overbleven, kreeg de steenmarter een beschermde status. Dat betekent dat het vangen, bestrijden of doden van deze diersoort in Nederland niet is toegestaan.

Steenmarters verjagen

Steenmarters kunnen veel problemen veroorzaken. Ze kunnen bijvoorbeeld kabels in uw auto slopen, of voor veel lawaai en overlast op uw zolder of in uw garage zorgen. Wilt u af van deze hinder? Hoewel bestrijding niet is toegestaan, zijn hier gelukkig wel mogelijkheden voor. De steenmarter verjagen kan op verschillende manieren, en daarbij zijn onze experts u graag van dienst.

Wilt u meer weten over onze service en manier van werken bij problemen met steenmarters? Bel ons dan op 020 - 794 19 34. We vertellen u graag alles over de vele mogelijkheden! Met plezier komen we bij u in de regio Amsterdam langs. We inspecteren de situatie en zorgen vervolgens voor een passende oplossing.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Bestrijding
  • Preventie
  • Wering

Werkgebied

Omgeving Amsterdam

Hoofdvestiging