Muggen, vliegen en rioolvliegjes in Amsterdam

Er zijn vele soorten muggen en vliegen, en veel van deze soorten kunnen behoorlijke overlast veroorzaken. Niet alleen zorgen deze beestjes voor onhygiënische situaties; ze kunnen ook ziektes verspreiden. Bij een vliegenplaag is het dus zaak om snel in te grijpen. Kunt u daarbij wel wat ondersteuning gebruiken? In Amsterdam en omgeving is Van Gerwen Pest Control uw expert. Ervaar het zelf en schakel ons in!

Overlast van rioolvliegjes

Motmuggen worden ook wel rioolvliegjes genoemd. Zoals die tweede naam al doet vermoeden, zijn deze diertjes vooral in uw riool te vinden. Als u ze in uw woning of bedrijf signaleert, is de kans groot dat u te maken heeft met een rioollekkage. De rioolvliegjes spoelen via het lek naar buiten. In de sliblaag die daarbij gevormd wordt, kunnen de motmuggen zich snel voortplanten. Daardoor kunt u met veel overlast te maken krijgen, die niet eenvoudig te verhelpen is. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen onze medewerkers dit wel vlug en veilig voor u verzorgen.

Snelle oplossing

Met welk soort muggen of vliegen u ook te maken heeft, wij bieden u een snelle oplossing. Als u onze hulp inschakelt, komen we zo snel mogelijk bij u in de regio Amsterdam langs. We inspecteren de situatie en verhelpen vervolgens de problemen. Heeft u te maken met vliegen en rioolvliegjes? Wij komen met plezier voor u in actie!