020 - 794 19 34

Ongediertebestrijder nodig in Amsterdam?

Wespen bestrijden in Amsterdam

Heeft u overlast door wespen, of door een wespennest? Wij helpen u snel en vakkundig hiervan af! Beukema Ongediertebestrijding is de specialist die uitkomst biedt. In de regio Amsterdam kunnen wij voor u wespen effectief bestrijden.

Weg met wespen

Veel mensen blijven liever zo ver mogelijk uit de buurt van wespen. Dat is begrijpelijk, want deze diertjes steken snel. Ze kunnen uw tuinplezier dan ook grondig vergallen. Heeft u te maken met een wespenplaag? Of ziet u een wespennest in uw tuin, maar laat u het verwijderen liever aan een expert over? Schakel ons in; wij staan in Amsterdam en omgeving voor u klaar. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we de problemen snel oplossen.

ALs u met een wespenplaag te maken heeft: onze experts staan voor u klaar. Roep onze hulp in, en we komen zo snel mogelijk naar u in Amsterdam of omgeving toe. De overlast behoort dan snel tot het verleden!

Twijfelt u of de overlast die u ervaart wordt veroorzaakt door wespen, bijen of hommels? Lees hier dan meer over de verschillen tussen deze insecten en de manier waarop u deze dieren kunt weren/bestrijden.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Bestrijding
  • Preventie
  • Wering

Werkgebied

Omgeving Amsterdam

Hoofdvestiging